Sezonul cireșelor vine cu surprize și iubire de unde nici nu te aștepți

Sezonul cireșelor vine cu surprize și iubire de unde nici nu te aștepți

 • Nume serial în limba română: Sezonul cireșelor
 • Nume serial în limba turcă (original): Kiraz Mevsimi

În serialul “Sezonul cireșelor” avem ocazia de a explora o poveste amuzantă de dragoste între doi tineri care nu se înțeleg, dar pe care soarta îi aduce mereu împreună. O relație ciudată între două personaje opuse care se atrag, în mod inevitabil.

O iubire nemărturisită

Oyku (Özge Gürel) este o studentă ambițioasă, iar cel mai mare vis al său este să devină un designer de modă de succes. Ea locuiește împreună cu mama ei (Meral) și fratele mai mic Cem. Familia duce o viață modestă, dar fericită.

Frumoasa Oyku are un secret: este îndrăgostită nebunește de Mete (Dağhan Külegeç), fratele celui mai bun prieten al ei. Timidă și conștientă de faptul că Mete nu simte la fel, Oyku preferă să-și ascundă sentimentele.

Într-o zi, Mete se îndrăgostește de prietena lui Oyku, o fată pe nume Seyma, așa că Oyku decide să renunțe la Mete. Printr-o coincidență amuzantă, Oyku îl întâlnește pe Ayaz Dincer (Serkan Çayoğlu), cel mai bun prieten și partener de afaceri al Mete.

Ayaz este fiul unui designer de modă de top care ar putea să o ajute pe Oyku să-și îndeplinească aspirațiile profesionale. În plus, este un bărbat atrăgător care se îndrăgostește rapid de Oyku.

Treptat, Oyku și Ayaz devin din ce în ce mai apropiați. El încearcă să o cucerească, dar fata nu simte o atracție profundă față de acesta. La început, Oyku îl respinge, dar el continuă să se întoarcă la ea.

Informații generale despre serialul Sezonul cireșelor

 • Actori: Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya
 • Regizori: Eda Teksöz, Tarkan Karlidag, Filiz Gülmez Pakman
 • Scenariști: Asli Zengin, Gökhan Horzum, Aksel Bonfil
 • Data de lansare: 2014
 • Gen: Comedie, Romantic, Dramă
 • Canale TV unde se difuzează: Happy Channel, Fox TV
 • Premii: 2 nominalizări Pantene Golden Butterfly Awards + 2 nominalizări Seoul International Drama Awards + 3 nominalizări Turkey Youth Awards
 • Număr sezoane: 2 sezoane
 • Număr episoade: 59 episoade
 • Minute/ episod: 90 minute/ episod
 • Nota Imdb: 5,3

Minciuna are picioare scurte, dar puternice

Într-o zi, Burcu, prietenul cel mai bun al lui Oyku, îi trimite fratelui său o cutie cu bomboane de ciocolată și o scrisoare de dragoste, pe care o semnează cu numele lui Oyku. Când Oyku află, ea aleargă la biroul lui Mete pentru a lua scrisoarea înainte ca acesta să o vadă.

Când eroina noastră ajunge la birou, ea descoperă că scrisoarea în care își mărturisește sentimentele a ajuns în posesia lui Ayaz. Acesta este șocat să afle că scrisoarea vine chiar de la Oyku.

Astfel, el descoperă că fata pe care o place este îndrăgostită de cel mai bun prieten al său. În acel moment, pe ușă intră Mete, care este curios să afle pentru cine este scrisoarea respectivă.

Oyku se simte rușinată și intimidată de situația creată. Temându-se de reacția lui Mete, ea spune că a adus cadoul și scrisoarea pentru Ayaz. Pentru nimic în lume nu vrea să-i mărturisească lui Mete că îl iubește, iar această încurcătură de situație va avea consecințe pline de umor.

Oyku îi spune lui Mete că este îndrăgostită de prietenul lui, dar, desigur, totul este o minciună. Așadar, Ayaz și Oyku se prefac că formează un cuplu, până când încep să se îndrăgostească de-a dreptul.

Cum recunoști dragostea adevărată?

Serialul turcesc “Sezonul cireșelor” ne oferă o poveste inedită de dragoste, cu un final memorabil. În plus, fiecare episod reușește să ne țină cu sufletul la gură, în așteptarea unui deznodământ rezonabil.

Oare va reuși Oyku să-și uite iubirea din copilărie și va putea să se îndrăgostească de Ayaz? Ce se va întâmpla cu Mete când își va da seama de sentimentele pe care Oyku i le poartă?

Intrigi, răsturnări de situație, minciuni nevinovate și situații pline de umor – “Sezonul cireșelor” are toate ingredientele unui serial turcesc de succes.

Vezi aici trailer Sezonul cireșelor / Kiraz Mevsimi