Hercai – serialul fenomen care a captivat publicul din întreaga lume

Hercai – serialul fenomen care a captivat publicul din întreaga lume

● Nume serial în limba română: Hercai – Inima schimbătoare

● Nume serial în limba turcă (original): Hercai 

Inspirat de romanul “Hercai” scris de Sumeyye Ezel, serialul turcesc cu același nume s-a bucurat de un succes incredibil la nivel internațional. “Hercai” prezintă o poveste de dragoste imposibilă, condusă de răzbunare și trădare.

Serialul “Hercai” a devenit un adevărat fenomen în mediul online. Canalul oficial de Youtube al serialului numără peste 3,5 milioane de abonați. În plus, drama a fost difuzată la TV în 25 de țări și a adus ratinguri uimitoare, o mulțime de premii și milioane de fani care așteaptă cu sufletul la gură fiecare nou episod.

Care sunt ingredientele secrete ale acestui serial atât de apreciat la nivel internațional? În primul rând, povestea de dragoste dintre protagoniști este plină de răsturnări neașteptate de situație, iar tradițiile culturale pe care le îmbrățișează sunt absolut fascinante. Chimia dintre personajele principale este puternică, palpabilă. Vă invităm să descoperiți o poveste captivantă de iubire și să vă lăsați purtați pe noi tărâmuri inedite.

Răzbunarea este singura motivație

Acțiunea din “Hercai” are loc în provincia istorică Mardin din Turcia. Miran Aslanbey (Akin Akinozu) este un om de afaceri de succes, tânăr, carismatic și distant. El a fost crescut de bunica sa Azize (Ayda Aksel) după ce părinții lui au murit cu mult timp în urmă. Miran a crescut furios și dornic de răzbunare față de familia Sadoglu, care a fost responsabilă de moartea părinților săi.

Pentru a se răzbuna, Miran vine în orașul Midyat ca să-și execute planul. El începe să facă afaceri cu familia Sadoglu, care este una dintre cele mai bogate familii din Midyat. Face tot posibilul pentru a demonstra că este un om de încredere.

După 2 ani în care lucrează împreună cu familia Sadoglu, Miran reușește să le câștige încrederea, să devină partenerul lor de afaceri și să construiască relații de afaceri interdependente. Acum trece la pasul următor.

Conform planului de răzbunare, Miran intenționează să se căsătorească cu fata familiei Sadoglu. Apoi o va face să sufere și, prin urmare, va dezonora familia Sadoglu. Din moment ce stabilește o relație de afaceri interdependentă, familia Sadoglu nu va putea anula contractul, chiar dacă numele lor va fi defăimat.

În acest fel, Miran va reuși să-și aducă dușmanul în genunchi, să devină cel mai puternic om din Midyat și să redea onoarea familiei sale după 27 de ani.

Informații generale despre serialul Hercai

 • Actori: Akin Akinozu, Ebru Şahin, Gülçin Santircioğlu, Serhat Tutumluer, Oya Unustasi, Ahmet Tansu Taşanlar
 • Regizori: Baris Yos, Cem Karci, Benal Tairi
 • Scenariști: Feraye Sahin, Zeynep Sirin Yalgin, Bersan Tan, Pelin Gulcan 
 • Data de lansare: 2019
 • Gen: Dramă, Romantic
 • Canale TV unde se difuzează: ATV, Telemundo, Kanal D
 • Premii: premiul pentru cel mai bun serial la Festivalul Internațional de Film din Izmir + 2 premii și 6 nominalizări la Pantene Golden Butterfly Awards + premiul pentru cea mai bună actriță (Ebru Sahin) în cadrul Turkey Brand Awards + 2 premii Turkey Youth Awards
 • Număr sezoane: 3 sezoane
 • Număr episoade: 69 episoade
 • Minute/ episod: 120 minute/ episod
 • Nota Imdb: 6,8

O inimă schimbătoare dornică de iubire

Printr-o coincidență, Miran o întâlnește pe fiica dușmanului său. Reyyan (Ebru Sahin) este o fată tânără, frumoasă și inocentă, care locuiește într-un conac împreună cu familia sa. Viața nu este deloc roz pentru Reyyan: ea este maltratată în mod constant de bunicul ei și disprețuită de verișoara ei Yaren (Ilay Erkok). 

Singura modalitate de evadare a lui Reyyan este plimbarea cu calul în zori de zi, înainte ca toată lumea să se trezească. Într-o zi, ea îl întâlnește pe Miran. Când calul ei se sperie de mașina acestuia, Reyyan se rănește și acceptă ajutorul lui Miran.

Miran transformă această întâlnire într-un avantaj și face primul pas spre căsătorie. El menționează că este dispus să se căsătorească cu Reyyan și cere permisiunea familiei Sadoglu. Chiar dacă Reyyan nu are sentimente față de Miran, ea nu are dreptul de a contesta decizia familiei. 

Reyyan este reticentă și nu dorește să se mărite cu Miran. Ea crede că Miran este „hercai”, adică are o inimă schimbătoare. Cu toate acestea, Reyyan începe să aibă încredere în el și îl acceptă ca soț.

Fără să cunoască planul de răzbunare al lui Miran, Reyyan se îndrăgostește de Miran și crede că în cele din urmă și-a găsit fericirea. Între timp, Miran este atras de inocența lui Reyyan și dezvoltă sentimente față de ea, chiar dacă încearcă din răsputeri să-și ducă la îndeplinire planul său de răzbunare.

Iubirea învinge rațiunea

Serialul “Hercai” ne încântă cu o frumoasă poveste de iubire născută din răzbunare. De-a lungul celor 69 de episoade, avem parte de suspans, dramă, tensiune și o mulțime de întrebări: Care este adevărul despre moartea părinților lui Miran? Cum va reacționa Reyyan când va afla adevărul despre Miran? Va reuși Miran să-și îndeplinească planul de răzbunare? 

Deși Reyyan nu cunoaște adevăratele intenții ale lui Miran, cei doi protagoniști vor descoperi că iubirea este mult mai puternică decât rivalitatea, ura și răzbunarea. Astfel, Miran și Reyyan trebuie să depășească multe obstacole și să-și confrunte propriile traume pentru a-și îndeplini dragostea.

Vezi aici trailer Hercai – Inima schimbătoare