Frizerie pentru pisici – Răsfaț pentru pisicuța ta

Dragostea pentru animale este foarte importantă în munca celor de la chicdog.ro. Dar nu mai puțin importantă în munca lor este îngrijirea adecvată a pisicilor. Deoarece le pasă de siguranța procedurilor, după fiecare animal de companie, toate instrumentele trec prin mai multe etape de dezinfecție și sterilizare. Îngrijirea pisicilor la o frizerie pentru pisici este la modă în ultima vreme.

Dar acest lucru nu înseamnă doar că pisicile vor fi frumoase, ci, acest lucru este și util. Este util pentru blana pisicii, deoarece blana va fi strălucitoare și se va așeza frumos pe corpul pisicii, și de asemenea, pielea nu se va mai irita. Și pentru hainele și covoarele proprietarului, tunsoarea unei pisici nu va fi de prisos, deoarece o pisică, care a fost tunsă la o frizerie pentru pisici, nu lasă păr în urma ei. Pentru unele pisici, o tunsoare este indicată de medicii veterinari, deoarece pisicile își ling blana în timpul năpârlirii, lâna intră în stomac și provoacă vărsături, ceea ce are un efect negativ asupra bunăstării pisicilor.

Cum va fi tunsă pisica ta?

Cu tunsoarea obișnuită, lungimea părului pisicii va fi lăsat de la 1,5 mm la 5 mm, se formează un cap rotund, o blană circulară pe coadă și „șosete” pe picioare, deoarece întregul păr al pisicii va fi tăiat scurt, inclusiv pe lăbuțe. Orice îngrijire a unei pisici durează de la 30 de minute la 1 oră, în funcție de starea blănii animalului. De asemenea, dacă ai anumite dorințe, frizerul le va îndeplini cu plăcere. Tunsorile creative pentru pisici și tatuaje cu sclipici sunt, de asemenea, la modă.

De ce ar trebui tunse pisicile?

Mulți oameni încă pun această întrebare când văd ofertele saloanelor de îngrijire a animalelor de companie. Dar, în același timp, toată lumea observă că prietenii blănoși lasă constant păr pe haine, mobilier și covoare, iar căderea pare să nu se mai termine. Pe vreme caldă, unii proprietari încearcă să tundă pisica singuri, dar acest lucru este fundamental greșit din anumite motive. Pisicilor, după cum știi, nu le place să fie tunse. De asemenea, poți ciupi animalul. Maestrul, care lucrează în fiecare zi cu diferite animale, va găsi cu siguranță o abordare pentru fiecare pisică în parte. Îngrijirea pisicilor include nu numai îngrijirea în sine, ci și o gamă întreagă de proceduri de igienă.

La rasele cu păr lung, lipsa unei îngrijiri adecvate, face ca pisica să arate inestetic. În al doilea rând, acestea pot fi o cauză indirectă a diferitelor boli ale pielii și, de asemenea, pot aduce durere și disconfort animalului de companie. Îngrijirea pisicilor în timpul verii este esențială pentru a preveni căldură și diferite afecțiuni cauzate de căldură. Și atunci când pisica este tunsă, este imperativ necesar să se efectueze o igienă generală, deoarece pisicile se ling foarte des, înghițind o cantitate uriașă de păr.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *