Peste tot ești tu: jocul de-a șoarecele și pisica se transformă în iubire

Peste tot ești tu: jocul de-a șoarecele și pisica se transformă în iubire

 • Nume serial în limba română: Peste tot ești tu
 • Nume serial în limba turcă (original): Her Yerde Sen

“Peste tot ești tu” este un serial turcesc extrem de amuzant despre doi tineri care, în urma unei încurcături, ajung să locuiască în aceeași casă. Mai mult decât atât, protagoniștii sunt nevoiți și să lucreze împreună la aceeași firmă.

Comicul de situație este absolut încântător, iar personajele vor descoperi cu stupoare că de la antipatie până la iubire nu este decât un pas.

O poveste inedită adaptată vremurilor moderne

Demir (Furkan Andic) este un tânăr atrăgător cu o carieră de succes ca arhitect. El refuză ofertele pe care le primește de la marile companii pentru că vrea să lucreze după propriile reguli.

După ce a lucrat în Japonia, Demir se întoarce în Istanbul și cumpără o mică firmă de arhitectură ce urmează să intre în faliment. Deși nu pare o alegere inspirată, Demir este încrezător că poate salva această companie printr-un management de succes.

Tânărul arhitect vrea să înceapă o nouă viață în Istanbul și cumpără casa în care a copilărit. În urma unei greșeli a agentului imobiliar, Demir află că această casă a fost vândută unei alte persoane: Selin (Aybuke Pusat).

Atât Demir, cât și Selin susțin că sunt adevăratul proprietar al casei, dar curând realizează că tocmai au cumpărat 50% din casă. Amândoi refuză să se mute și fac mari eforturi ca să obțină toată locuința.

Demir nu vrea să se mute pentru că este legat de amintirile frumoase din copilărie. În același timp, Selin refuză să se mute pentru că a cumpărat și decorat această casă după bunul plac. Așadar, protagoniștii nu au altă opțiune decât să împartă casa pentru o vreme.

Informații generale despre serialul Peste tot ești tu

 • Actori: Furkan Andic, Aybuke Pusat, Ali Yagci, Aslihan Malbora, Deniz Isin
 • Regizor: Ender Mihlar
 • Scenariști: Deniz Yesilgun, Esra Cetek Yilmazer
 • Data de lansare: 2019
 • Gen: Comedie, Romantic
 • Canale TV unde se difuzează: Fox TV
 • Premii: 1 premiu Pantene Golden Butterfly pentru cel mai bun cuplu
 • Număr sezoane: 1
 • Număr episoade: 23
 • Minute/ episod: 120 min/ episod
 • Nota Imdb: 6,8

Iubirea apare când nici nu te aștepți

Când Demir se instalează la compania recent achiziționată, află cu stupoare că Selin lucrează acolo ca designer de interior. Viața la locul de muncă se schimbă dramatic odată cu venirea noului șef. Demir face schimbări majore la locul de muncă și instituie o mulțime de reguli, inclusiv interdicția relațiilor romantice la birou.

Viața lui Selin și a colegilor ei de muncă devine tot mai dificilă. Așadar, toți își unesc forțele și pun la cale un plan pentru a scăpa de Demir. Conform “operațiunii ghepard”, Selin are de gând să facă o mulțime de lucruri deranjante ca să-l scoată din minți pe Demir.

Astfel, ea începe să asculte muzică la volum mare, să mănânce alimente care miros urât și să creeze situații extrem de comice, care vor face deliciul publicului.

Cu toate acestea, Demir este un tip inteligent și nu se lasă păcălit ușor.  Este foarte bun în meseria lui și știe exact cum să se descurce cu clienții supărați din cauza angajaților care încearcă să îl saboteze. În plus, Demir este 100% hotărât să nu plece din casă.

În mod inevitabil, extremele se atrag

Demir și Selin au personalități total diferite. El este foarte organizat și îngrijit: în fiecare zi se trezește devreme, face sport și mănâncă alimente sănătoase. Pe de altă parte, Selin este dezordonată, vorbăreață, independentă și curajoasă.

Situația se complică și devine comică în momentul în care Demir și Selin realizează că sunt atrași unul de celălalt, în ciuda caracterelor diferite.

Peste tot ești tu” este un serial de comedie ce reușește să ne binedispună datorită unui scenariu inteligent și numeroaselor situații pline de umor. În plus, este atât de ușor să îndrăgim personajele principale datorită farmecului pe care îl emană în mod natural.

Vezi aici trailer Peste tot ești tu