Parola: te iubesc – jocuri pline de umor și fantezie

●       Nume serial în limba română: Parola: te iubesc 

●       Nume serial în limba turcă (original): Inadina Ask

Serialul turcesc “Parola: te iubesc” este o comedie romantică savuroasă despre doi tineri cu firi opuse care sunt nevoiți să învețe să se tolereze. Intrigi, jocuri și aventuri pline de haz vor purta protagoniștii într-o călătorie inedită spre maturizare și, evident, spre descoperirea iubirii adevărate. 

Pentru actorul Can Yaman, acesta este primul său rol și totodată rolul care l-a propulsat spre celebritate. Deși are profesia de avocat, Can Yaman a decis să se dedice actoriei, iar “Parola: te iubesc” i-a oferit această șansă. Trei ani mai târziu, Yaman a jucat în celebrul serial “Pasărea matinală.  Farmecul său unic, privirea expresivă și umorul ce îl caracterizează au demonstrat că Yaman este actorul ideal pentru comedii romantice.

O situație amuzantă creează confuzie

Defne (Acelya Topaloglu) este o tânără de succes care tocmai a absolvit o renumită universitate din Turcia. Ea începe să lucreze la Arass Technology în calitate de inginer de calculatoare. Chiar în prima zi de lucru, ea se ceartă cu fratele ei Cinar (Eren Vurdem), care consideră că Defne are o ținută provocatoare și o sfătuiește să-și schimbe rochia.

Forțată să poarte o rochie după gusturile fratelui ei, ea își aduce cealaltă rochie și se schimbă pe ascuns în parcarea companiei. În acel moment apare Yalin (Can Yaman), care râde de ea și de situația amuzantă care i se desfășoară în fața ochilor. Defne crede că Yalin este un angajat oarecare, iar bărbatul nu își dezvăluie identitatea. În realitate, el este CEO-ul companiei Arass Technology. 

Întrucât Defne întârzie chiar în prima zi de lucru, ea cere o nouă șansă de la supraveghetorul său. Cei doi ajung la un acord potrivit căruia Defne va continua să lucreze la Arass Technology dacă descoperă care este problema cu codul unui computer într-o singură zi.

Informații generale despre serialul Parola: te iubesc 

  • Actori: Açelya Topaloğlu, Can Yaman, Nilay Duru, Taner Rumeli
  • Regizori: Yusuf Ömer Sinav, Rasit Çelikezer, Mustafa Sevki
  • Scenariști: Ayse Ferda Eryilmaz, Nehir Erdem
  • Data de lansare: 2015
  • Gen: Comedie, Romantic
  • Canale TV unde se difuzează: Fox TV, PRO 2
  • Număr sezoane: 1 sezon
  • Număr episoade: 32 episoade
  • Minute/ episod: 120 minute/ episod
  • Nota Imdb: 5,4

Parola ce rezolvă toate problemele: iubirea

Defne rezolvă problema și demonstrează că este cea mai bună candidată pentru acest post. Cu toate acestea, ea află că bărbatul din parcare este CEO-ul Arass Technology. Când Defne descoperă că a fost păcălită, ea decide să demisioneze imediat.

Între timp, Yalin înțelege că a greșit și o urmărește pe Defne pentru a-și ceară scuze. Din nou, el o găsește pe Defne în zona de parcare în timp ce își schimbă rochia. Dintr-o dată, apare fratele lui Defne, care este foarte protector, așadar îl ia la bătaie pe Yalin. 

Povestea se complică după ce Defne începe să lucreze în cadrul companiei Arass Technology. În același timp, fratele ei se îndrăgostește chiar de sora mai mică a lui Yalin, frumoasa Yesim (Nilay Duru).

Poveste de dragoste transpusă în realitate 

În serialul “Parola: te iubesc”, veți urmări povestea amuzantă ale lui Defne și Yalin, care lucrează în aceeași firmă, dar nu reușesc deloc să se înțeleagă. El este un tip fermecător, afemeiat, încăpățânat, răsfățat, bogat, dar cu o inimă de aur. Ea este o femeie copilăroasă, inteligentă, sinceră, care nu se oprește niciodată din vorbit.

Așa cum ai ghicit, Defne și Yalin vor începe să se îndrăgostească treptat unul de celălalt. Comicul de situație este prezent în fiecare episod și o mulțime de scene amuzante te vor binedispune, ba chiar vei râde în hohote. De la antipatie la iubire este doar un pas, dar și umor din plin.

Chimia dintre actorii principali este incontestabilă și reușește să depășească limitările ecranului. Se pare că Açelya Topaloğlu și Can Yaman au format un cuplu în realitate, pe parcursul filmărilor la “Parola: te iubesc”. Acesta este unul dintre motivele pentru care publicul a fost fascinat de povestea de dragoste dintre cei doi protagoniști.

Deși “Parola: te iubesc” numără doar 32 de episoade, serialul s-a bucurat de succes mai ales în rândul tinerilor. Astfel, producțiile turcești s-au reorientat spre un nou domeniu prea puțin explorat până acum: comediile romantice. Așteptăm cu nerăbdare următorul serial care să ne aducă hohote de râs și o viziune plină de umor asupra relațiilor de iubire.

Vezi aici trailer Parola: te iubesc / Inadina Ask