Dragoste infinită, primul serial turcesc distins cu premiul Emmy

Dragoste infinită, primul serial turcesc distins cu premiul Emmy

●       Nume serial în limba română: Dragoste infinită

●       Nume serial în limba turcă (original): Kara Sevda

Câștigătorul unui premiu Emmy pentru cea mai bună telenovelă, serialul turcesc “Dragoste infinită” ne oferă o clasică poveste de dragoste adaptată vremurilor moderne. Doi tineri care provin din medii sociale diferite întâmpină diverse provocări create de situațiile din familie. 

Succesul serialului “Dragoste infinită” se datorează modului extraordinar în care sunt prezentate emoțiile umane prin intermediul personajelor. De-a lungul celor 74 de episoade, evoluția personajelor a fost realizată la un nivel psihologic extrem de original. Drept urmare, “Dragoste infinită” a devenit un adevărat succes la nivel mondial.

Difuzat în peste 60 de țări, “Dragoste infinită” este primul serial turcesc care a câștigat Premiul Emmy în anul 2017. Recunoașterea la nivel internațional a acestei producții este o realizare remarcabilă ce îi recunoaște adevărata valoare artistică.

Nicio întâlnire nu este întâmplătoare

Kemal (Burak Ozcivit) este un tânăr student în anul IV la inginerie minieră. El provine dintr-o familie modestă, iar în timpul liber lucrează pentru a-și întreține familia. Deși nu beneficiază de confort material, Kemal nu se plânge niciodată că este sărac.

Pe de altă parte, Nihan (Neslihan Atagul) este o fată tânără și frumoasă care provine dintr-o familie bogată. Este pictoriță și adoră să deseneze diferite portrete.

Într-o zi, pentru a găsi noi chipuri pe care să le picteze în cadrul următoarei sale expoziții, Nihan decide să se urce într-un autobuz. Astfel, Nihan și Kemal se întâlnesc pentru prima dată. Amândoi sunt atrași unul de celălalt: Nihan desenează în secret portretul lui Kemal, în timp ce Kemal o admiră  în secret pe frumoasa pictoriță.

Cei doi tineri se îndrăgostesc iremediabil unul de celălalt, chiar dacă provin din medii diferite. Ei simt că au găsit dragostea adevărată și vor să se căsătorească cât mai curând posibil. 

Informații generale despre serialul Dragoste infinită

 • Actori: Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Orhan Güner, Neşe Baykent
 • Regizori: Hilal Saral, Ekin Pandir
 • Scenariști: Burcu Görgün, Mehmet Ali Bayhan
 • Data de lansare: 2015
 • Gen: Dramă, Romantic
 • Canale TV unde se difuzează: Star TV
 • Premii: 1 premiu International Emmy Award pentru Cea mai bună telenovelă + 2 premii Kemal Sunal Culture and Art Award + 1 premiu Seoul International Drama Award + 7 nominalizări Turkey Youth Awards + 7 nominalizări Pantene Golden Butterfly Awards
 • Număr sezoane: 2 sezoane
 • Număr episoade: 74 episoade
 • Minute/ episod: 90 minute/ episod
 • Nota Imdb: 7,2

Un secret de familie amenință fericirea de cuplu

Nihan are un frate geamăn pe nume Ozan și locuiește cu părinții ei, Vildan și Önder. Emir Kozcuoğlu este un om de afaceri arogant, care este îndragostit de Nihan. 

Atunci când afacerea lui Önder dă faliment, Vildan este incapabilă să renunțe la viața ei privilegiată. Așadar, ea o sfătuiește pe Nihan să se căsătorească cu Emir pentru a salva afacerea de familie. Nihan refuză, deoarece nu poate tolera atitudinea arogantă de care Emir dă adesea dovadă. 

După ce Nihan și Kemal se întâlnesc în autobuz, o lună mai târziu, Kemal îi salvează viața lui Nihan, iar prietenia lor se transformă în dragoste.  Frumoasa lor poveste de iubire este amenințată însă de un teribil secret de familie. 

Fratele geamăn al lui Nihan, Ozan, ucide din greșeală o tânără. Emir își folosește puterea și influența pentru a mușamaliza incidentul și îl salvează pe Ozan de la închisoare. Drept răsplată, Nihan acceptă să se căsătorească cu Emir și se desparte de Kemal fără a-i oferi vreo explicație.

Cinci ani mai târziu, viețile lui Kemal și Nihan se intersectează din nou. Kemal se întoarce în Istanbul în calitate de om de afaceri de succes și începe o nouă afacere cu Emir. Între timp, Nihan își continuă viața de femeie căsătorită, dar nu uită niciodată prima dragoste.

Intrigă, suspans și dragoste infinită

Pentru a păstra acest secret de familie, Nihan este dispusă să-și sacrifice sentimentele de iubire. Va afla Kemal adevărul despre trecutul lui Nihan? Vor reuși Kemal și Nihan să facă față tuturor obstacolelor din calea lor și să-și continue relația, după 5 ani? Veți afla răspunsurile pe parcursul celor 74 de episoade absolut captivante.

Elementele dramatice, povestea seducătoare de dragoste, intriga plină de suspans și personajele puternice sunt ingredientele care au transformat “Dragoste infinită” într-un serial apreciat de critici și îndrăgit de milioane de fani din întreaga lume. La final, cei doi protagoniști vor înțelege că dragostea lor nu este orice fel de iubire. Este o dragoste infinită.

Bucurându-se de o popularitate imensă la nivel internațional, “Dragoste infinită” a fost dublat în engleză, italiană, persană, spaniolă și arabă. În mediul online, canalul de Youtube al serialului numără peste 3 milioane de abonați, iar premiul Emmy câștigat confirmă că “Dragoste infinită” este un serial captivant, original și încântător.

Vezi aici trailer Dragoste infinită / Kara Sevda