Unde mergem în vacanţă vara asta?

Unde mergem în vacanţă vara asta?

Soarele, palmierii, cocktailurile de lângă piscină, plaja, ieșirile repetate de seară – toate acestea duc cu gândul la vară şi la mult aşteptata vacanţă. Însă dacă mai sunt persoane care încă nu şi-au ales destinația de vis, există o selecţie pentru ei, cu cele mai bune destinații pentru a merge fie în cuplu, cu familia, cu prietenii sau chiar singuri.

Destinaţii de neratat pentru vacanţa de vară

Bali – Indonezia

Este destinaţia perfectă pentru cupluri! Insula indoneziană este renumită pentru cultura sa și peisajele uluitoare. Munții vulcanici, câmpurile de orez, plajele și recifele de corali – farmecul Bali nu va înceta niciodată să îi uimească pe turişti, oferindu-le acestora o vacanță de vis.

Pentru această călătorie turiştii vor trebui să planifice un buget mai mare pentru zbor. Da, prețul biletului de avion este mai mare, dar vor câştiga foarte mult cu celelalte cheltuieli (închirieri și mese), deoarece costurile sunt relativ scăzute în Indonezia.

Maldive

Maldivele reprezintă un arhipelag de o mie de insule împrăștiate în Oceanul Indian. Farmecul lor? Lagune turcoaz și translucide și nisip alb împodobit cu palmieri de cocos. În acest decor mirific, turiştii în costume de baie se pot bucura de o plimbare romantică lângă mare, datorită coastei care se întinde pe kilometri de plaje paradisiace. Pentru cei care sunt fani ai scufundărilor, aceasta este ocazia de a întâlni specii de pești exotici multicolori pe care nu îi pot vedea nicăieri altundeva!

Insulele Ciclade – Grecia

Este destinația la modă a momentului. Este imposibil ca cineva să nu cedeze farmecului grecesc, albului orbitor al clădirilor și albastrului indigo al mării. Santorini este, fără îndoială, cea mai populară insulă datorită stâncilor sale mari de un galben-ocru sclipitor, care adăpostesc splendide case albe. Și pentru cei care iubesc petrecerile, nu trebuie să rateze distracţiile nebune din Mykonos.

Zanzibar – Tanzania

Ieșiri culturale, scufundări, activități nautice – toate acestea se pot petrece pe o insulă. Zanzibar are 20 de plaje idilice, printre cele mai frumoase fiind: Blue Bay, Jambiani și Pongwe Beach. Se recomandă turiştilor să aleagă această destinaţie între lunile iunie şi octombrie. Temperatura apei este cuprinsă între 25/28 ° pe tot parcursul anului.

Boracay – Filipine

Boracay este o mică comoară din Filipine, care găzduiește cea mai frumoasă plajă a țării, White Beach. Acest loc magic este numit în mod potrivit, deoarece este acoperit cu un nisip alb foarte fin. Dacă turiştii preferă liniștea, nu vor fi dezamăgiţi de această insulă care are doar 10 kilometri pătrați. Coasta de vest are baruri și restaurante ideale pentru relaxare – cu un cocktail sub palmierele de cocos.

Cappadocia – Turcia

De ce Cappadocia? Pur și simplu pentru că este înzestrată cu una dintre cele mai fascinante și exotice naturi, cu multe canioane și văi sălbatice. Este, de asemenea, moștenitorul unui trecut bogat, în special pentru meșteșugurile sale și orașele subterane. Baloanele sunt acum parte integrantă in peisajul de basm din Cappadocia. Aşadar, turiştii pot admira regiunea dintr-un balon cu aer cald. O ocazie nemaipomenită de a descoperi panorame spectaculoase.