Care este “Prețul dragostei” și cine este dispus să-l plătească?

 • Nume serial în limba română: Prețul dragostei
 • Nume serial în limba turcă (original): Kiralik Ask

Serialul “Prețul dragostei” a reușit să ne câștige inimile datorită unei povești captivante și unor personaje cu care putem empatiza ușor. Doi tineri orfani – el bogat, ea săracă – își intersectează destinele și descoperă puterea magică a primei iubiri.

Cu toate acestea, grijile și responsabilitățile nu îi permit eroinei noastre să se bucure de fiorii dragostei. Ea este nevoită să accepte o ofertă suspectă pentru a salva viața fratelui său.

Familia este întotdeauna pe primul plan

Abandonată de părinți, Defne Topal (Elçin Sangu) este o tânără chelneriță care se luptă să supraviețuiască și să aibă grijă de bunica ei, de sora mai mică și de fratele mai mare. Pe lângă toate aceste responsabilități, Defne are nevoie de o sumă mare de bani pentru a plăti datoria fratelui său.

Într-o zi, un om de afaceri pe nume Ömer İplikçi (Barıș Arduç) se afla în  restaurantul unde lucra Defne. Pentru a scăpa de la o întâlnire oribilă aranjată de către mătușa lui, Omer o sărută brusc pe Defne. Însă mătușa Neriman (Nergis Kumbasar) a văzut sărutul și a simțit că între cei doi există o chimie puternică.

Așadar, mătușa Neriman pune la cale un plan diabolic. Ea îi oferă lui Defne suma de 400.000 de lire ca să se mărite cu Omer și apoi să-l părăsească. Disperată să facă rost de bani pentru a-și salva fratele care a intrat în bucluc și este ținut prizonier de către recuperatori, Defne acceptă oferta.

Când prețul dragostei se dovedește greu de plătit

După o schimbare radicală de look, tânăra se angajează ca asistenta personală a lui Omer. Când îl vede, Defne realizează că el este bărbatul care a sărutat-o în restaurant.

Mătușa Neriman îi oferă informații utile lui Defne despre Omer, pentru a-l seduce mai ușor. Lucrurile iau o întorsătură amuzantă în momentul în care partenerul de afaceri al lui Omer începe să se îndrăgostească de Defne.

Cu toate acestea, tânăra are la dispoziție doar 6 luni pentru a-l face pe Omer să se îndrăgostească de ea, să se căsătorească și apoi să-l părăsească. Ceea ce Defne nu bănuia este că ea însăși va ajunge să îl iubească pe Omer și să-și dorească să nu renunțe la el niciodată!

Informații generale despre Prețul dragostei

 • Actori: Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen
 • Regizori: Senol Sönmez, Baris Yös, Metin Balekoglu
 • Scenariști: Meriç Acemi, Ilker Baris
 • Data de lansare: 2015
 • Gen: Comedie, Romantic
 • Canale TV unde se difuzează: PRO 2
 • Premii: 1 premiu Golden Umbrella TV + 4 premii Golden Butterfly + 7 premii Turkey Youth
 • Număr sezoane: 2
 • Număr episoade: 69
 • Minute/ episod: 120 min/ episod
 • Nota Imdb: 7,1

O alegere dificilă: dragoste sau familie?

Protagoniștii Defne și Omer au în comun un lucru important: amândoi sunt orfani. Defne este săracă și muncește din greu pentru a-și întreține familia. Omer a reușit să-și depășească condiția și a pus bazele unei mici afaceri de pantofi.

Atunci când fratele ei este răpit de cei cărora le datora o sumă importantă de bani, Defne face tot posibilul pentru a-l salva. Ea acceptă să seducă și să părăsească un bărbat în schimbul banilor.

Deși gestul său ridică probleme de moralitate, aceste situații se întâlnesc și în viața reală. Pentru a salva viețile celor dragi, oamenii sunt dispuși să facă sacrificii și să aleagă căi mai puțin ortodoxe. De aceea, nimeni nu este în măsură să judece aceste alegeri.

Vezi aici trailer Prețul dragostei